Lieve klanten,


In verband met het Corona virus , hebben we besloten wat aanpassingen te hanteren binnen onze bedrijfsvoering.


We houden in de winkel rekening met de voorschriften van het RIVM en we verwelkomen jullie graag in onze winkel, mits je helemaal fit bent, we adviseren je een mondkapje te dragen maar bent dat niet verplicht. Er is mogelijkheid de handen te desinfecteren,  en er zijn mandjes beschikbaar tevens is  er een maximum aantal bezoekersaantal dat onze winkel tegelijk mag betreden.

De winkel is open, zolang wij ons goed voelen en dit van de voorschriften mag, van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Mocht je graag wat ophalen uit de winkel, maar passen deze tijden jou niet? Of wil je  liever privéshoppen? Stuur dan even een berichtje via Social media of 06-29107275 en dan maken we graag een individuele afspraak.

 

-Onze fysieke showroom/winkel locatie is in verband met de opgelegde verplichte lockdown van de retail helaas gesloten, wij mogen jullie helaas onder geen beding aldaar ontvangen, ook ophalen in de winkel is ten strengste verboden conform de door de overheid gestelde regels.

- Bestellingen boven de 50 euro worden voorlopig gratis verzonden in Nederland en België via POSTNL.

- We bezorgen meubels en vloerlampen en overige grotere goederen (vanaf 100 euro)
met eigen transport in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden).


-Deze bezorgingen zijn voorlopig gratis  en de items worden binnen 2 weken na aankoop bezorgd.
Mocht het ons beter uitkomen om het meubel of vloerlamp op een bepaalde dag te bezorgen dan doen we dit in overleg met je, we proberen namelijk zoveel mogelijk routes te combineren. 

-Koop je een "bezorg"  item zoals een vloerlamp, meubel of spiegel van boven de 100 euro, en je ziet nog meer leuks op de webshop? Dan combineren we levering daarvan gratis voor je!

Voorbeeld: 
Je koopt een kast van 275 euro en ziet nog een leuke vaas van 25 euro en een stoel van 75 euro, natuurlijk bezorgen we al deze items dan tegelijk bij je via onze gratis bezorgservice, geef dat even aan in het bestelformulier.

-Leveringen zullen zoveel als mogelijk coronaproof worden uitgevoerd, in de basis enkel tot de drempel / voordeur op de begane grond, we vragen je om indien mogelijk een handje te helpen en hier begrip voor te hebben.

Meer informatie over de gratis bezorging lees je op onze bezorgpagina

© 2015 - 2021 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel