Kopen bij Vintage.nl


Kopen op onze website of in ons Mid Century Design center is bewust kiezen voor een betaalbaar, compleet aanbod en de aller beste service. 

Met een breed netwerk dat zich uitstrekt over geheel Europa zijn we in staat om dagelijks nieuwe vintage items aan onze collectie toe te voegen. Een unieke en perfect bij elkaar passende mix van meubels uit o.a.; Denemarken, Nederland, Engeland, Duitsland en Zweden vormt onze grote en dagelijks wisselende collectie.

Al onze meubels zijn vakkundig nagelopen en verkoopklaar gemaakt, elk item kent minimaal 14 dagen garantie.
Met altijd meer dan 200 verschillende meubels in stock behoren we tot de grotere spelers binnen ons specialisme; Mid Century Modern.

In ons 550m2 grote Design Center in Oss heten we je van harte welkom om inspiratie op te komen doen in onze wereld van vintage design. Met een nadruk op sterk design, duurzaamheid en kwaliteit in combinatie met eerlijke prijzen en de beste service kun je op deze locatie elke keer weer genieten van de mooiste vintage meubels.

We zijn altijd bereikbaar, en laagdrempelig, stuur ons een berichtje via de vele mogelijke (social media) kanalen, whatsapp of de real time chat, we reageren altijd en vliegensvlug op je bericht.

Op onze website tref je altijd het actuele aanbod aan, 99% van de getoonde en beschikbare meubelen is ook te bekijken in ons Design Center, parkeren doe je voor de deur, gratis natuurlijk.

Middels onze uitgebreide bezorg service, bezorgen we duurzaam en snel al je aankopen thuis, vaak zelfs gratis, service noemen we dat! 

Samen maken we de wereld, met al het moois dat er al is, nog net een beetje mooier, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zitten in het DNA van ons bedrijf. 

Bestel online, of nog leuker, kom eens een kijkje nemen!
Je bent van harte welkom in ons unieke Mid Century Design Center in Oss!

 

Neem contact met ons via:

info@vintage.nl
•Instagram (ook voor real time chat, indien online)
•Facebook (ook voor real time chat, indien online)
•Whatsapp (enkel tekst en foto's geen voiceberichten)
 

© 2015 - 2024 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel