Veel gestelde vragen.

Vintage.nl by Misceaup (miskoop) is dat niet een beetje rare naam voor een webshop? Zijn jullie wel betrouwbaar en geen nep webwinkel?
Wij begrijpen dat je wellicht in eerste instantie even twijfelt, echter lees ons verhaal en overtuig je zelf! Onze happy customer page de gastenboek reacties en de social media reviews zijn onze grote trots, de tevreden klanten onze ambassadeurs! Opsturen, ophalen, i-deal, Bancontact, vooraf overmaken of contant betalen bij afhaling? Bij Vintage.nl by Misceaup is het mogelijk, wij zijn een echte webshop met KvK inschrijving en met magazijn en showroom van 150m2 op locatie in Sint-Oedenrode nabij Eindhoven, Ook hebben we een winkel in Oss van 120m2 waar we je heel graag verwelkomen! kopen bij Vintage.nl by Misceaup is zorgeloos op zoek gaan naar die ene schat!

Hebben jullie ook een winkel?
Dit is een vraag die we steeds vaker kregen, en we kunnen nu met trots volmondig JA zeggen. We zijn heel erg blij dat we op 19 augustus 2017 onze winkel aan de Kerkstraat 11 in Oss mochten openen. De winkel ligt in het centrum van Oss en is naast onze winkel en showroom ook ons kantoor. Lees hier meer over de winkel.

Waar kan ik spullen ophalen?
Je kunt je bestelde items ophalen tijdens openingstijden in onze winkel aan de Kerkstraat 11 in Oss. Dit kan eventueel ook op afspraak buiten openingstijden. Het kan zijn dat er bij een item vermeld is dat deze in Sint Oedenrode opgehaald moet worden, hier is onze opslag, dit kan wel eens het geval zijn bij grotere items. Ophalen in Sint Oedenrode kan alleen op afspraak.
Zie ook deze pagina.


Wanneer kan ik bij jullie terecht?
Online 24/7 en 365 dagen per jaar, in de winkel hebben we natuurlijk wat beperktere openingstijden. De openingstijden in de winkel zijn als volgt

Maandag:       Op afspraak
Dinsdag:          Op afspraak
Woensdag:     12.00 uur - 17.00 uur
Donderdag:    12.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag:           12.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag:        12.00 uur - 17.00 uur

Koopzondagen:   12.00 uur - 17.00 uur
De koopzondagen in Oss zijn in de regel de laatste zondag van de maand.
(Let op: We melden altijd op onze socials of we mee doen met de koopzondag)

Zie ook deze pagina.


Bezorgen jullie ook?
Bekijk onze speciale bezorgingspagina voor meer informatie!


Zijn de spullen gebruikt of NOS (new old stock)
Het meerendeel van onze spullen is klaar voor een tweede leven en dus gebruikt, enkel de mooiste items zijn te vinden in onze webshop en speciaal geselecteerd.

Hoe snel verzenden jullie?
Nadat je bestelling is binnen gekomen in ons systeem proberen wij jouw verzending binnen drie werkdagen te verzenden.  We doen ons uiterste best je op de hoogte te houden van de orderstatus en zullen je pakketje zo zorgvuldig mogelijk gereed maken voor verzending. We horen graag van je als het pakketje bij je is aangekomen.
Zie ook deze pagina.


Het pakket is niet bij me binnengekomen of is beschadigd?
Vervelend! Neem zo snel als je kunt via de contactpagina contact met ons op en wij gaan er voor je achter aan!


Waarom staat er Mollie op mijn bankafschrift?
Heb je betaald met i-deal of Bancontact? Dan is Mollie de partij die voor ons het betalingsverkeer afhandeld, alles is dus goed gegaan.
 

Hoe kan ik bij jullie betalen?
Via i-deal en Bancontact (voor onze Belgische klanten) bij een online bestelling en contant of per pin bij afhaling. Je kunt bij ons ook vooraf per bank overmaken, je kiest dit simpel in het bestelproces, de verzending vindt plaats na bijschrijving van het orderbedrag. Pin betaling is enkel in onze winkel in Oss mogelijk.
Zie ook de betalings pagina.


Zijn er extra I-deal en/of Bancontact kosten aan een verkoop verbonden?
Nee er worden geen extra kosten berekend.
 

Ik heb een soortgelijke webshop, hobbymatige verkoop of fysieke winkel en zou graag zakelijk bij jullie inkopen doen, kan dat?
Je bent meer dan welkom als wederverkoper, voor collega's en grotere afnames hanteren wij speciale inkoopvoorwaarden, Vintage.nl by Misceaup is een v.o.f. en geregisteerd bij de Kamer van Koophandel, een inkoopfactuur is geen enkel probleem, je bent van harte welkom om naar de mogelijkheden te informeren!


Ik wil graag laten zien hoe mijn aankoop de show steelt in mijn woning en heb een mooie foto gemaakt, kan ik die toezenden?
Ja, heel graag zelfs! Op de happy customers pagina hebben we een showcase voor jou thrifted treasures gecreeërd! Je kunt ook maandelijks mee doen met onze happy customer give away! Zet je foto op social media en tag ons, gebruik ook de hashtags #misceaup en #winactie en je doet automatisch mee voor leuke prijzen!


Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?
Neem contact met ons op, we zijn altijd bereikbaar! Zie onze contactpagina voor meer informatie!

© 2015 - 2020 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel