We hunt treasures, the modern way. Wij zijn het team van vintage.nl!

Sinds 2015 heeft vintage.nl een stormachtige groei doorgemaakt, begonnen als "Misceaup, the treasure hunters!" groeide de als hobby gestartte webshop uit tot een vaste waarde in de internationale Vintage wereld.

Anno 2020 bestaat het team uit 4 enthousiaste medewerkers, en een fysieke locatie in Oss.

Hoe het begon:
Colinda van der Putten en Remco van Eck startte in het najaar van 2015 een webshop om hun overtollige vintage meubels en woon accesoires te verkopen. De droom om zelfstandig ondernemer te worden was daarmee een feit. In het begin nog parttime naast een fulltime job maar al snel werd "Misceaup" zoals het bedrijf toen heette een fulltime baan. De succesvolle markt introductie van het zogenaamde "letterbord"  op de  Europese interieurmarkt zorgde namelijk voor een ongekende groei van het jonge bedrijf.

Gaande weg de jaren volgden de mijlpalen zich snel op, in 2016 betrokken we een magazijn nabij Eindhoven en in de zomer van 2017 openden we een fysieke winkel/showroom in het Centrum van Oss. In 2020 vierden wij ons eerste lustrum met de overname van Vintage.nl en een uitbreiding van onze backoffice en warehouse op een nieuwe locatie in Oss.

Specialisatie: Mid Century Modern.
Gedurende de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de stroming welke ook wel "Mid Century Modern" genoemd wordt, veelal gaat het hierbij over (designer) meubels en accessoires uit de periode 1950-1980, door ons ook wel "Het antiek van de toekomst" genoemd.

We onderscheiden ons door het brede assortiment, daar waar andere aanbieders veelal enkel meubels danwel enkel accessoires aanbieden gaan wij voor het totaal aanbod. We doen dit zowel on als offline. Bij Vintage.nl tref je alles aan om je gehele interieur in stijl te decoreren.

Met een breed netwerk dat zich uitstrekt over heel Europa zijn we in staat om elke dag weer verrassende en betaalbare vintage items aan je te presenteren. Ons aanbod wisselt wekelijks en de doorloop is hoog. Het loont dus zeker de moeite om onze website regelmatig te raadplegen en de winkel te bezoeken. Je treft bij ons unieke meubels en accessoires aan, vaak tegen scherpere prijzen dan bij vergelijkbare zaken. Onze artikelen zijn eerijk geprijsd en in goede staat, retourneren is mogelijk en bezorgen is nooit een probleem!

2020, het jaar van verdere groei.
In 2020 hebben wij de domeinnaam www.vintage.nl overgenomen om verdere groei van ons bedrijf te bewerkstelligen, een volledige rebranding staat daarvoor op stapel. Tevens beschikken wij sinds dit jaar over een uitgebreide eigen bezorgdienst voor meubels en andere grotere items. 

 

Je bent dus van harte welkom! Aangenaam kennis te maken! 

 

We hunt, you gather!

Namens ons hele team,

Colinda van der Putten
Remco van Eck
Founders Vintage.nl

----------------------

Contact.

Heb je vragen aan ons team? Al tijden op zoek naar een item dat je nergens vinden kan? Advies nodig? Of wil je gewoon je nieuwste schat met ons delen?

Ben je zelf een schat op het spoor? Heb je een gouden tip voor ons? Tipgevers zijn we heel dankbaar en worden met open armen ontvangen, we are just one click away!

Neem contact met ons op en we doen er alles aan om zo snel als mogelijk met je in contact te treden!

Like ook onze facebookpagina of instagram feed, en chat live met ons over alles dat met vintage te maken heeft, wij zitten er klaar voor!

Vintage.nl by Misceaup Treasure Hunters
Kerkstraat 11

5341 BK Oss
info@vintage.nl

•KvK-nummer:
- 64468259

• BTW-nummer:
- NL855678756B01

• IBAN rekeningnummer:
- NL57INGB0007066608

© 2015 - 2022 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel