Retourneren bij Vintage.nl

Vintage koop je vertrouwd bij vintage.nl!

Vintage.nl verkoopt gebruikte design items, producten die er meestal al een leven op hebben zitten en klaar zijn voor een volgende ronde, tevens zijn de producten veelal dus tweedehands. Hierbij zijn eventuele gebruikssporen dus niet uit te sluiten en vrijwel altijd in geringe mate aanwezig. Mochten deze groter zijn dan 1,5 cm en storend aanwezig zijn op zichtkanten van een item, danwel de werking van het item belemmeren, dan vermelden we dit altijd zo duidelijk mogelijk in de productomschrijving en proberen we het ook zo duidelijk mogelijk te laten zien op de productfoto's.
Mocht je graag extra of detail foto's wensen schroom niet ons even te contacten via de contact pagina.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een artikel toch net niet aan je verwachtingen voldoet.
Daarom geven wij je altijd 14 dagen bedenktijd vanaf het moment van ontvangst en doen wij niet moeilijk over retourneren. Je kunt het product terugsturen en je krijgt het aankoopbedrag terug, houd echter wel rekening met de volgende regels.


Retourneren van je aankoop, de procedure

 • Meld je retour aan per e-mail naar info@vintage.nl en voeg daarbij twee duidelijke foto's van het item dat je retour wenst te zenden, doe dit altijd eerst voor dat je het item defintief retour zend, stuur vervolgens de track en trace code van het pakket mee, zodat wij weten dat je retour onderweg is.
   
 • Vul het (voorbeeld) herroepings/retour instructieformulier in wat je op de volgende link kunt vinden:
  KLIK HIER
   
 • Voeg dit herroepings/retour instructieformulier bij de retourzending.
   
 • Stuur het artikel in de originele verpakking en verzenddoos naar het retouradres dat je tijdens het bestelproces hebt doorgekregen. LET OP ENKEL RETOUREN NAAR HET JUISTE RETOURADRES WORDEN VERWERKT.
   
 • De kosten voor de retourzending zijn altijd voor jezelf.
   
 • Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.
   
 • Wij accepteren alleen retouren die in dezelfde staat verkeren als dat wij deze naar je hebben verzonden.  Mocht het artikel zijn beschadigd, of er is zichtbaar onzorgvuldig danwel onkundig mee omgegaan dan accepteren we deze ten alle tijden niet.
   
 • Verzend altijd je retouren per verzekerde post, het risico op beschadiging bij een retourzending valt onder de verantwoordelijkheid van jou als klant.
   
 • Heb je een meubel besteld en wil je deze na ontvangst retourneren?
  En is deze door onze eigen transport dienst of door een door Vintage.nl ingeschakelde koerier gratis bij je thuis afgeleverd? Ook dan mag je altijd binnen 14 dagen retourneren als je er  onverhoopt toch niet tevreden over bent. Wel zijn we dan genoodzaakt om de gemaakte bezorgkosten bij jou te verhalen, dit wel zeggen dat we het aankoopbedraag min 65 euro transportkosten naar je retour overmaken.

  Let wel, je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor een tijdig en kundig transport naar onze locatie in Oss, de kosten en te maken afspraken voor dit transport zijn voor je eigen rekening en risico. Je dient zelf, of al dan niet samen met een transporteur naar keuze een afspraak te maken om, het meubel te transporteren naar Vintage.nl.
   
 • Onvolledige retouraanvragen, welke dus niet correct of tijdig bij ons zijn aangemeld, of niet zijn voorzien van 2 foto's danwel niet of niet volledig ingevuld formulier, kunnen wij helaas niet of niet tijdig in behandeling nemen.

 

Retouradres
Vintage.nl / Misceaup Treasure Hunters, afdeling retouren.
Obrechtstraat 23 C, 5344 AT, Oss

© 2015 - 2024 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel