Shoppen bij Vintage.nl doe je niet enkel online!
Je bent van harte welkom in onze experience store / showroom / in de schaduw van de imposante grote kerk, midden in het winkelcentrum van Oss.

Aan de Kerkstraat 11  in Oss  vind je onze 120m2 grote showroom. 


Een belangrijke mededeling, goed om te weten!
Het laatste jaar hebben we ons wegens Covid'19 voornamelijk gefocust op  de online verkoop van onze producten. We hebben mede daardoor op het vlak van E-commerce een onstuimige groei doorgemaakt. Door de beperkte ruimte in onze showroom kunnen we slechts een klein deel van onze collectie tonen. Wil je iets specifieks zien of ben je op zoek naar iets? Stuur ons dan een berichtje voordat je langs komt, dan zorgen we dat het item wat je bekijken wilt voor je in de showroom klaar staat.

Ons warehouse is op een andere plaats gesitueerd als de showroom, we kunnen je dus niet vanuit de showroom even meenemen, of snel een item uit ons warehouse naar de showroom halen als je er al bent.


We zijn blij dat we jullie vanaf mei 2021 weer mogen ontvangen in onze showroom, omdat we de groei in onze online bedrijfstak in goede banen wensen te leiden en ons daar ook op focussen,  zijn we de komende tijd enkel op zaterdag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.
 
Wil je toch een item heel erg graag zien en is de zaterdag echt geen mogelijkheid voor je?
Stuur ons dan een berichtje, dan kijken we samen naar een passend alternatief!Kom jij ook snel eens rondstruinen in onze wereld van Mid Century Modern Design?
We kijken er naar uit je ook offline in de showroom te mogen begroeten!

Parkeren?
Dat kan vlakbij, op zo'n 20 meter afstand van de showroom vind je een aantal parkeervakken naast de doorgaande weg.
We raden hier aan te parkeren mocht je alleen snel wat willen oppikken. Wil je lekker rondkijken en rustig aan doen? Dan kun je ook op het parkeerterein parkeren van de 'Boschpoorthof', achter de Hema. Als je hier geparkeerd hebt loop je via het rode fietspad en een kleine onderdoorgang binnen 1 minuut naar onze showroom toe.

Corona regels.
Bij een bezoek aan onze showroom is het dragen van een mondmasker verplicht, we verzoeken je bij binnenkomst tevens de handen te desinfecteren.

Respecteer de 1,5 meter afstand tot de andere bezoekers en ons personeel.

Wij mogen maximaal 4 personen tegelijk ontvangen, wij vragen je buiten te wachten wanneer dit aantal is bereikt en aanwijzingen van ons personeel altijd op te volgen.


Gewijzigde openingstijden:

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
Woensdag12.00 - 17.00 uur
Donderdag12.00 - 17.00 uur
Vrijdag12.00 - 17.00 uur
Zaterdag

12.00 - 17.00 uur

(Koop)zondag*12.00 - 17.00 uur


* Koopzondagen in het Osse centrum zijn in het algemeen de laatste zondagen van de maand. Extra openingstijden / (extra) open zondagen zullen we bekend maken via onze Social Media kanalen. Parkeren op zondag is in Oss gratis.


• (Post/bezoek) adres:
- Kerkstraat 11
- 5341 BK Oss

 

LET OP:
Niet alles uit de webshop staat in de showroom, kom niet voor niets, en stuur daarom altijd even een berichtje als je iets specifieks wilt bekijken!

 

 

 

 

© 2015 - 2021 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel