Wij heten je van harte welkom in onze wereld van Vintage Mid Century Design!
Adres: Obrechtstraat 23 • 5344 AT Oss - Openingstijden: In lente en zomer periode enkel op afspraak 

LET OP ONS DESIGN CENTER IS IN HET VOORJAAR EN ZOMER ENKEL OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN,
WE ONTVANGEN JE GRAAG EN NEMEN DAN ALLE TIJD VOOR EEN GOED ADVIES.

 

Sinds maart 2022 verwelkomen wij je in ons unieke en nieuwe Mid Century Design Center in Oss, op slechts een uurtje rijden van de regio's Amsterdam
en Rotterdam vindt je een van de grootste Mid Century Design Centers van Nederland.

 

In het midden van de stad Oss tref je ons meer dan 500m2 grote Design Center aan, op slechts 5 minuten van de snelweg, en met ruim voldoende gratis parkeerplaatsen direct voor de deur is de bereikbaarheid ideaal. Ook met het O.V. is onze locatie goed te bereiken, zowel N.S. station Oss West als ook Oss Centraal liggen binnen 10 minuten loopafstand.

 

In ons Design Center tonen wij onze visie op Mid Century Living, we doen dat door onze uitgebreide collectie Vintage meubels te presenteren in een aantal aantrekkelijke settings. Ruim 99% van de meubels die je op onze website kunt bekijken en bestellen, staan voor je klaar om real life te worden bekeken en beproefd.

 

Met een bijna dagelijks wisselende voorraad is de doorloop snelheid hoog, en is ons Design Center altijd in beweging, geen enkel bezoek zal daarom hetzelfde zijn.

Ons assortiment bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde collectie afkomstig uit diverse Europese landen.  Ons eigen netwerk is dagelijks op zoek naar de mooiste meubels, in landen zoals Zweden, Duitsland, Nederland, en Engeland. 
Deze mix van stijlen, die opvallend goed met elkaar matchen, gebundeld onder 1 dak, is uniek in ons land.

Wij tonen je altijd meer dan 250 meubelstukken, van kast tot stoel en van tafel tot vloerlamp, gecombineerd met een bijpassende collectie aan accesoires zoals vazen, spiegels en verlichting is er altijd voldoende te zien.

Of je nu lekker inspiratie komt op doen, gewoon eens gezellig langs wilt komen,of juist op zoek bent naar een specifiek meubel, je bent op afspraak altijd van harte welkom!

 


• Plan je bezoek, maak een afspraak en neem de tijd om onze collectie te beleven.
We nemen graag de tijd om je mee te nemen in de wereld van Mid Century Living in ons Design Center, daarom werken we graag op afspraak. Zo hebben we alle tijd om je vragen te beantwoorden en je te kunnen adviseren. Op deze manier heb jij de tijd om rustig rond te kijken, te vergelijken, te proberen en om te kiezen. 

We zijn beschikbaar voor een bezoek op afspraak, van maandag tot en met vrijdag, op verzoek ook in het weekend en in de avond je kunt met ons in contact komen via deze pagina om een afspraak te maken.

We kijken er naar uit om je te mogen ontvangen!


 


• Onze openingstijden op een rij:
In het voorjaar en gedurende de zomer werken wij enkel op afspraak

Klik hier om een afspraak te maken.

 

 

 

 

 


• Adresgegevens van het Mid Century Design Center.
Obrechtstraat 23 (C)
5344 AT Oss 

Goed om te weten:
Ons Design Center ligt op slechts 5 minuten gelegen van de snelwegen A59 en A50, en op 20 minuten van Nijmegen en 30 minuten van Arnhem. 
Vanuit 's-Hertogenbosch zijn wij binnen 15 minuten bereikbaar. Eindhoven, Tilburg en Utrecht zijn binnen 40 minuten gelegen. Vanuit de regio's Amsterdam en Rotterdam sta je al binnen een uur in Oss,  je bent van harte welkom!

Parkeren:
Parkeren kan direct voor de deur, en is gratis, er zijn meer dan 50 gratis plekken beschikbaar rond om ons pand dus er is altijd een plekje te vinden. 


 
Lees op deze pagina van het Brabants Dagblad meer over ons in aanbouw zijnde Design Center.
Klik hier voor het artikel.

Meer weten over het ontstaan van ons unieke Design Center?
Lees hier meer over onze historie.

Volg de ontwikkelingen in ons Design Center via onze social stories! 
Klik hier.


 

 

 

 

© 2015 - 2024 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel