Shoppen bij Vintage.nl doe je vanaf Augustus 2017 niet langer enkel online!
Na ongeveer anderhalf jaar alleen online de mooiste schatten te hebben verkocht, kregen we de kans om ook een offline store / showroom / winkel te openen in de schaduw van de imposante grote kerk, midden in het winkelcentrum van Oss.

Aan de Kerkstraat 11  in Oss  vind je onze 120m2 grote winkel. 

Je vindt hier een selectie van ons online aanbod, exclusieve treasures die je enkel in de winkel aantreft en volop inspiratie om met onze schatten een geweldig interieur samen te stellen. 

Kom jij ook snel eens rondstruinen in onze (vintage) wereld? We kijken er naar uit je ook offline te mogen begroeten!

Parkeren?
Dat kan vlakbij, op zo'n 20 meter afstand van de winkel vind je een aantal parkeervakken naast de doorgaande straat. We raden hier aan te parkeren mocht je alleen snel wat oppikken. Wil je lekker rondkijken en rustig aan doen? Dan kun je ook op het parkeerterein parkeren van de 'Boschpoorthof'. Als je hier geparkeerd hebt loop je via een onderdoorgang snel naar onze winkel toe.

-Wij werken in onze winkel/showroom op dit moment enkel op afspraak, je kunt de "spelregels" vinden op de speciale pagina alwaar je ook je tijdslot kunt reserveren. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
Woensdag12.00 - 17.00 uur
Donderdag12.00 - 17.00 uur
Vrijdag12.00 - 17.00 uur
Zaterdag

12.00 - 17.00 uur

(Koop)zondag*12.00 - 17.00 uur


* Koopzondagen in het Osse centrum zijn in het algemeen de laatste zondagen van de maand. Extra openingstijden / (extra) open zondagen zullen we bekend maken via onze Social Media kanalen. Parkeren op zondag is in Oss gratis.


Oh ja! Heb je een te gek item gevonden op onze webshop en zou je deze graag in het echt komen bewonderen? Stuur ons dan van te voren even een berichtje, dan kunnen we kijken of we het item reeds in de winkel hebben staan of eventueel voor je naar de winkel kunnen brengen! Zie de contact pagina.

LET OP:
Niet alles uit de webshop staat in de winkel, kom niet voor niets, en stuur daarom altijd even een berichtje als je iets specifieks wilt bekijken!

 

 

 

 

© 2015 - 2021 Vintage.nl Mid Century Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel